main

Livsstil

Ny vecka

juni 12, 2016 — av Erika1

”Ni vet när man inte vet vad som är felet. När man försöker hitta svar utan att egentligen inte ha någon fråga. Vardagen den finns bara där. Den går runt, runt och runt. Samma mönster om och om igen och du har aldrig riktigt funderat på om det finns något annat. Något bättre.
Där, just precis Där är jag. Hur jag hamnat här är även det en sådan där fråga jag inte ställer mig. Jag borde inte veta. Det blir bäst så. Både för min egen och för andras skull. Jag skulle ändå bara vara i vägen. Vem skulle egentligen ha lust att svara på något när jag själv tycker att mina frågor är dumma. Att jag är dum.
Men någonstans vill jag ändå veta. Jag vill ställa frågor och vill framförallt ha svar. Kommer jag och min övervikt för alltid vara ett? Vad är egentligen anledningen till att jag misshandlar min kropp? Varför ser människor min övervikt innan dom ser mig? Och kommer jag någonsin bli lycklig?”

Så här såg ett av mina dagboksinlägg ut för ungefär två veckor sen, precis innan jag tog kontakt med Alexander och GetFit. En vilsen själ i en ännu vilsnare kropp. Vilket jag är även idag. Men skillnaden är att Jag har bestämt mig. Jag ska börja ställa frågor. Jag ska finna svar. Och framförallt. Jag ska börja njuta av livet med en hälsosammare livstil.

Views All Time
1
Views Today
1

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...