Livsstil

Ta tag i din livsstil

februari 15, 2016 — av Alexander Ek0

main

Livsstil

Min Hemlighet

februari 15, 2016 — av Alexander Ek0

För att lyckas genomföra en förändring utav sin livsstil så krävs det endel planerande och här kommer lite punkter på saker man bör tänka på.

Först och främst bör man alltid se över sin kost! Här gör de flesta fel, kosten är otroligt viktig och enbart genom att ändra på den och se till att du äter rätt i varje måltid och fyller upp dina makrovärden kommer göra att din kropp börjar ändra på sig. Se även till att du har fördelat din mat över hela dagen så att du inte går runt och är småhungrig vilket leder till att du kommer att stoppa onödiga saker i munnen.

När man fått ordning på sin kost så är det dags att börja titta över hur aktiv man är på dagen.. En vanlig sak man hör hela tiden är ”Jag är så aktiv på mitt jobb så behöver inte mer motion under dagen” JO DET BEHÖVER DU! Du behöver 30-50minuters konstant aktivitet där du får upp ett flås och gärna utmanar dig själv! Byta ut all dötid i soffan / datorn till att ta promenader, gå till gymmet och kör igenom 1-2 muskelgrupper det tar bara 40minuter om du är effektiv utav dig.
För er som tycker det är tråkigt att gå till gymmet, har ni någonsin följ ett träningsprogram som är upplagt på x antal veckor? När man följer ett program och skriver ner sina vikter så ser man rätt snabbt att man ökar i styrka och uthållighet vilket leder till en ökad motivation att fortsätta! Följer man upplägget i 2-3 månader så kommer det också visa sig i speglen.

En annan stor bov är helgerna! Det har blivit allt för vanligt att man ska ut och festa varje fredag / lördag och sen vräka i sig skräpmat + godis på söndagen för att man är trött / ångest inför måndagen. Detta är inte en hållbar livsstil och kommer definitivt inte föra dig mot en bättre kropp eller hälsosamare liv. Börja hitta på sociala aktiviteter på helgerna istället för att söka er till krogen och alkoholen, efter 1-2 helger så märker man hur skönt det är att slippa bakfyllan och allt vad alkoholen medför.

Detta är 3 väldigt enkla steg till att öka dina chanser otroligt mycket för att lyckas med din förvandling och nå din drömkropp som du så länge tänkt på!

För er som vill ha hjälp med att planera upp kosten och träningen så att det passar just dig så kan jag hjälpa dig.

Just nu har vi ett erbjudande för 15 personer där vi ger 30% rabatt på vårt populäraste program Getfit-Go!

Maila intresseanmälan till onlinecoaching@getfit.se

för att se våra klienters resultat gå in på www.getfit.se

Views All Time
1
Views Today
1

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...