LivsstilOkategoriserat

Another day in paradise..?

september 29, 2015 — av Maria0

main

LivsstilOkategoriserat

Tjenixen!

september 29, 2015 — av Maria0

idag blev det rygg som stod på schemat. Bidrar med en bild baraför att det ska bli lite roligare?. 

Måste poängtera att jag är en glad motionär som inte är helt insatt i gymträsket?. För hundra år sedan, närmare bestämt för ca 15år sen så jobbade jag på ett stor gym och spaanläggning i Jönköping men efter det flyttade jag och min sambo ut i skogen och levde ”amish liv”? haha nä men nästan, vi bodde på landet, hade ingen TV, ingen traktor utan slog vårt hö med häst och slåtter, hässjade höet, hade gamla utrotningshotade lantraser såsom linderrödssvin, svärdsjöfår och göingegetter. Då kan jag säga att jag inte behövde något gym för det var ett slit varjedag. Men väääldigt roligt måste jag tillägga❤️. Nu handlar ju inte denna bloggen om livet på landet så jag lämnar det ämnet och går vidare till att jag blev gravid med vår första son❤️. Då hade vi utvecklats lite? och kommit fram några decenier i utvecklingen och skaffat oss en traktor hehe. Jag hade ömma tuttar och foglossningar och en hunger som 100 vuxna karlar tillsammans.. Vid förlossningen vägde jag stadiga 100kg (mot mina vanliga 65kg)?. Det tog mig två år innan jag var tillbaka på banan igen med god fysik mm. Då blev jag gravid igen..?

Jag tänkte att nähe, denna gången ska jag minsann INTE gå upp 35kg utan jag ska fortsätta mitt aktiva liv. Tjena.. Det blev skit med det, för inte så lätt att springa med tuttar som värker å känns som bly och en foglossning som känns som att du ska gå av mitt itu.. Och hungern…. Denna hunger, på allt, precis allt.. 

Vad tror ni vågen stod på vid invägning på förlossningen? Jojomänsan, denna flicka hade ätit sig mätt var dag, hela 100kg denna gången med hualigen?. 

Så nu, 2,5år senare står jag här tillbaka på där jag startade. Nu har jag inga planer på att bli gravid igen utan nu vill jag försöka maxa min träning och bli starkare och snyggare?. 

Så, lite kort om mig och min bakgrund, passande till den får ni bild på mig bakifrån?.

Fridens liljor?? 

 

Views All Time
1
Views Today
3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...