main

Okategoriserat

Första inlägget dag nr 9

januari 30, 2017 — av Maria0

Nu är det den 30:de dagen med kost- och träningsschema. Det går bra, känner mig mkt piggare nu än vad jag gjorde i början, inte lika hungrig heller. Träningen går framåt, inte skitstark men börjar sakta se lite konturer. Just i skrivandets stund har jag det lite svårt, suget är starkt just nu (tror det beror ”the red week” som kan ge mig ett fasansfullt sug efter precis allt!). Skitjobbigt, men jag biter ihop. Får tejpa igen käften i värsta fall.
Igår var en bra dag! Jag tog tag i mina tävlingsdemoner och signade upp mig på ett Trail lopp. Jag har nämligen en fruktansvärd tävlingsnoja så har knappt kunnat tävla i något (mina nerver pajar). Nu tänkte jag ta tag i det där och kliva ur min comfort zone. Men jag efteranmälde mig på plats (lite för att skona mina nerver).
Jag är sååå glad för att jag ställde upp! Jag kom på fjärde plats av tjejerna!!! Så jäkla glad och stolt! Sprang 10 km på 52.54 så är jäkligt nöjd. Ska tilläggas att det var ett trail lopp dvs över stock och sten och branta backar i skogen vilket kan få ner tempot en hel del.
Nu är jag riktigt taggad för mer löparlopp och att vässa löparformen ännu mer.😊
Fridens liljor

Views All Time
1
Views Today
1

2 comments

 • Profilbild på Moa Lidenskog
  Moa Lidenskog

  januari 27, 2017 at 4:07 e m

  Förstår precis vad du menar, det är det jag också saknar. Att ha något att tugga på. Jag har haft yttepytte lite naturgodis/nötter i en skål och tuggat långsamt, även ätit dem långsamt.

  Svara

  • Profilbild på Maria
   Maria

   januari 27, 2017 at 4:42 e m

   Haha, ja, visst e det sjukt vad mycket ”mat” man okynnes äter egentligen. Tufft att styra bort vanan att inte hela tiden tugga på nåt (kvällstid). Jag tycker ändå *peppar peppar * att det börjar kännas bättre och att kroppen börjar acceptera att inte småäta i tid och otid. Fast det gäller att man är ordentlig och äter på bestämda tider, dröjer det för lång tid mellan måltiderna så kommer mitt sug som ett brev på posten. Jag är på dag 27 idag.

   Svara

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...