LivsstilOkategoriserat

Massage med Patrik Kasra

januari 12, 2016 — av Alexander Ek0

main

LivsstilOkategoriserat

Min Hemlighet

januari 12, 2016 — av Alexander Ek0

Startade min tisdag med att besöka en grym fitness atlet Patrik Kasra instagram Patrikhkasra som jag tycker att alla mina läsare borde följa.
Han besitter en helt sjuk kunskap och sprider sån glädje och energi med sina bilder på träning och som pappa, som ger mig en stor motivation till träningen!

Patrik tränar på samma gym som jag är på och eftersom jag följer hans instagram så vet jag om att han är otroligt duktig på massage och med hjälp av hans erfarenhet utav muskler så känndes det som ett solklart val för mig att be honom titta över min rygg då jag haft smärta och stelhet de senaste månaderna.

Direkt när jag la mig ner så såg han att jag är sned i min rygg, min vänstersida är lite upphöjd och axlen hänger lägre än min högra. Med ett par behandlingar så ska detta rätta till sig och förhoppningsvis så slipper jag smärta framöver i min träning och vardag.

Jag tar för givet att alla har hört att man ”kan bli yr och trött efter en massage” eller?.. Jag har iaf fått höra det varje gång jag varit på massage hos någon men kan ärligt säga att jag ALDRIG ens i närheten kännt mig trött eller yr! Det har bara varit skönt och mer en avslappnande stund för mig.

Idag så fick jag äntligen känna på hur det känns när ens kropp har fått en ordentlig omgågn och musklerna tryckts ut! Jag var tvungen att sitta ner ett tag efter massagen och dricka vatten för att vakna till liv igen:)

Grymt jobb Patrik jag är super nöjd!

Efter massagen så satt vi ner och pratade lite om träning, tävlingar, motivation & inställning till gymmet och sin kropp! Det är inte så enkelt att hålla sig i en super form som alla tror!
Det krävs 110% fokus och vilja i det man gör, kosten ska skötas exemplariskt, träningen ska genomföras med tanke och planering! Det är just dessa egenskaper som jag imponeras utav så mycket ifrån Patrik. Han tar verkligen sin träning till helt andra nivåer än vad många andra gör samt har ett extremt bra öga för symetri!

För er som är nyfikna på Varbergs kanske bästa body builder så följ honom på instagram : Patrikhkasra

DisplayImage

Views All Time
1
Views Today
1

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...