Okategoriserat

Stockholm

januari 4, 2016 — av Alexander Ek0

main

Okategoriserat

Min Hemlighet

januari 4, 2016 — av Alexander Ek0

Nu var det ett tag sedan jag åkte till sthlm på bussnies! Men nu är det dags igen!

Åker ifrån Varberg 13.24 till Göteborg för att hoppa på snabbtåget mot Stockholm!

Jag stannar i Stockholm tills på torsdag och kommer vara lite segare än vanligt på att svara på mina mails / facebook frågor så jag hoppas att alla klienter har överseende med detta!

Min träning rullar på bra och jag ökar i styrka varje periodisering ihop med Ako Rahim. Jag är i näst sista veckan på mitt 2a program nu och det betyder 4a reps och dropset!

Tung träning framöver nu och hoppas att min kropp inte ska krångla mer nu.. Haft en kaotisk höst/vinter med min rygg och vänstra axel. Men jag har fått kriga på och försöka hitta sätt att kringå smärtan för att få gjort mina pass på högsta möjliga kvalite endå.

Det är väldigt många som hör av sig nu ang träningsprogram och kost inför beachen 2016! Om du som läser min blogg funderar på att göra en förändring och uppnå den där kroppen som du så länge har drömt om eller ser på instagram varje dag.

Kontakta mig på Onlinecoaching@getfit.se så planerar jag ett program som kommer få dig att peaka din toppform lagom till sommaren! Jag skapar program för alla oavsett hur tränad / otränad du är! Det viktiga är att du själv har viljan att göra en förändring!

IMG_2211 (2)

Views All Time
1
Views Today
1

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...