Tips & Trix

Muskeltillväxt

februari 26, 2016 — av Alexander Ek0

main

Tips & Trix

Min Hemlighet

februari 26, 2016 — av Alexander Ek0

Muskeltillväxt 5 tips

Först bör du titta över din kost och verkligen tracka allting du äter under en vecka! Prova att ladda hem Myfitnesspal och skriv in allting som du äter och väg det! Detta kommer ge dig en bra överblick på hur många kcal , protein, fett, kolhydrater du får i dig varje dag. För att kroppen ska kunna växa och lägga på sig mer muskelmassa så behöver vi protein, se till att du äter minst 1,5g protein / kg men helst 2g protein / kg för att vara säker på att du har tillräckligt med protein i kroppen!
1. För att effektivisera och få upp tempot i din träning så är superset otroligt bra och effektivt! Detta är något ALLA bör prova att göra! Om du kör bröstpress 15reps så går du direkt över och gör en dragövning med ryggen exempelvis chins och gör 15reps sen får du vila 1,5 minut sen upprepar du. Man kör två olika muskelgrupper och jag rekomenderar att du kör motsatta muskler och se till att du kombinerar en pressövning med dragövning! För mer information ang superset och hur ni ska planera upp detta så kan ni googla eller läsa mer i slutet av bloggen!
2. Ha koll på hur mycket kolhydrater du får i dig under dagen och tänk över i vilket sammanhang du stoppar i dig kolhydraterna! Kolhydrater är absolut inte farligt för oss i rätt mängd, men se till att du förtjänar att äta dina kolhydrater! När behöver vi kolhydrater? När vi tränar eller gör något som kräver mycket energi
3. Cardio! Se till att ni kör intensivt och pressa er själva, ett bra tips är att köra starter i en backe och våga utmana er gräns! Det ska göra ont och kroppen ska verkligen skrika efter syre. Detta kommer öka er förbränning och det resulterar i en mer lean kropp
4. Ha alltid en plan på hur du ska träna och se till att du förstår varför du gör specifika övningar! Det är otroligt många som går in på gymmet och tränar helt utan en plan eller så har de laddat hem ett träningsprogram ifrån någon sida och vet inte ens vad tanken med programmet är. Det är otroligt viktigt och effektivt att verkligen få ett program som är till för just dig och dina mål!

Prova att följa dessa tips så kommer ni att öka er muskeltillväxt och förbränning i kroppen!
Om ni inte vet hur ni ska planera in eran kost eller träning så hjälper jag er med det!

Instagram ekalexander
Snapchat ekalexander

Views All Time
1
Views Today
1

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...